Om os

Med God Grund er et fælles projekt mellem de to familieejede selskaber Profound Partners og 4P Holding. Vi har vores base i Silkeborg, men det meste af Jylland er vores arbejdsområde.

Vi ønsker at skabe dejlige boligområder der sikrer de bedste rammer for kommende beboere.

Vi vil udvikle områder med respekt for den eksisterende natur og geografi og derfor prioriterer vi at der er god plads til natur og fælles friarealer i de områder vi udvikler.
Vores motto er – Vi udvikler kun boligområder vi selv vil bo i.

Vores højeste ønske med selskabet Med God Grund er at skabe områder vi er stolte af og hvor vi kan se mennesker trives.

Ejer du en grund, som du er interesseret i at sælge? Eller sidder du tilbage med spørgsmål om byggemodning, opkøb eller deslige, vil vi gerne høre fra dig. Vi ønsker at skabe en fornuftig og ligevægtig dialog med vores samarbejdspartnere – helt nede på jorden.

Vi udvikler nye bydele, som vi selv kan se os selv i

Byudvikling med respekt

Danmark har i de seneste år oplevet et byggeboom, og i modsætning til projekteringer, der udvider større byer ved at jævne området uden omtanke for området, sætter vi fokus på kvalitet og fremtid.

Det er vigtigt for de kommende generationer, der ønsker at bo i naturskønne provinsbyer eller blot gerne vil tilbage til hjemstavnen, at deres nye omgivelser er skabt med kvalitet for øje. Vi brænder for at skabe smukke rammer for nye familier, som vi også kan se os selv bo og leve i.

Ordentlighed

Kvalitet

Samarbejde

Vi står klar til at drøfte dine muligheder

Vi ved, at byerne kun bliver større og udvikling er uundgåeligt. Vi er mange, og vi bliver kun flere. Derfor mener vi, at al bebyggelse og udvidelse af byer skal gøres ordentligt og med stor omtanke.

Vi vil udvikle med forståelse for området, naturen, de kommende indbyggere såvel som de omkringliggende naboer.

Hvis du ønsker at høre mere om os og vores projekter, eller har du måske en beliggenhed til den næste attraktive bydel i Jylland, så er vi åbne for at skabe en dialog.

Kontakt os i dag