Dueholm Klosterpark

Dueholm Klosterpark er placeret lige i hjertet af Nykøbing Mors med en fantastisk udsigt over Klosterbugten og i gåafstand til gågadens butikker og restauranter.

På denne unikke placering lå tidligere et slagteri, men en forvandling af området har ændret det fra et trist industriområde til et dejligt boligområde der summer af liv.

Området er i første række til Limfjorden hvor nogle ligefrem kan dyppe tæerne i fjorden fra terrassen, mens andre har en fantastisk udsigt hvor man kan følge med i livet på Fjorden om det er fugle, kajakroere eller muslingefiskeren der sejler ud i morgensolens første stråler.

Udviklingen af Dueholm Klosterpark er forløberen til at vi stiftede Med God Grund A/S for at udføre andre spændende og dejlige boligområder.

Nykøbing Mors er med ca. 9.000 indbyggere den største by på Mors. Nykøbing er en livlig handelsby med en smuk gågade og et hyggeligt havnemiljø. Øen er fuld af kunst og kultur og Nykøbing er fødested for Aksel Sandemose.

Hvert år afholdes Kulturmødet Mors i Nykøbing som tiltrækker mange besøgende. Generelt er Mors et vel besøgt sted for turister som ynder at komme til den skønne ø.

Andre beliggenheder

Funder Nørreskov

Nær Silkeborg|

Vest for Silkeborg finder du bydelen Funder, som både rummer et lille samfund med et livligt sammenhold blandt indbyggerne samt en smukt [...]

Tapdrup Bakker

Nær Viborg|

Tapdrup er en lille uforstyrret landsby, beliggende sydøst for Viborg, i den skønneste natur med skov, marker og Nørreåen lige uden for [...]